Behind the brand

Destination wedding, wedding ceremony, wettelijke trouw, we've got you covered

MIJN VERHAAL

In februari 2019 werd ik ten huwelijk gevraagd in Firenze door de liefde van mijn leven. Dreams do come true. Na korte maar intense voorbereidingen, trouwden mijn man en ik op 28 september van datzelfde jaar. Gelukkig, want hadden we gekozen voor een lange verloving dan was ons trouwfeest hoogstwaarschijnlijk niet doorgegaan #missrona

Doordat ik toen reeds 7 jaar in de modesector werkte, was voor mij een van de leukste momenten van de voorbereidingen het uitkiezen van mijn bruidsjurk. Voor wie twijfelt over 'Hoeveel bruidswinkels moet je bezocht hebben alvorens je zeker kan zijn van je keuze' , 'Dit is de eerste bruidswinkel waar ik langsga, ik kan nu toch nog niet beslissen' , etc. deel ik graag mijn eigen ervaring.

Ik koos de bruidswinkel waar ik langsging op buikgevoel. Hun instagram sprak me aan, ik zag geen typische prinsessen-jurken dus was gerustgesteld en maakte een afspraak. Uiteindelijk koos ik de 2e jurk die ik paste, tijdens mijn eerste afspraak in de eerste winkel waar ik langsging.

Waarmee ik absoluut niet wil zeggen dat dit bij jou ook zo zal zijn,  maar het kan. Als je je hét voelt bij een outfit, dan mag je zeker en vast je buikgevoel durven volgen. Ook al is het de eerste jurk die je past in de eerste winkel. Net zoals je je partner kiest op gevoel, is dat bij je outfit voor die mooiste dag ook het geval. 

Het uiteindelijke prijskaartje van ons eigen trouwfeest én een dure bruidsjurk hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar meer betaalbare bruidsmode die mooi en klassevol is.

trouwwinkel België Luv Bridal

Uiteindelijk besloten we in december 2019 de stap te wagen en startte ik LUV op in Oostende. 3 maanden voor de eerste lockdown. We hebben toen een pittig parcours afgelegd en zijn blijven geloven in ons concept, onze droom. Ondertussen zijn we enkele jaren verder, is onze bruidscollectie uitgebreid en zijn de trouwbeperkingen opgeheven. Trouwen is terug leuk, mag terug uitgebreid, dàgen lang als je dat wil. In het buitenland of om de hoek. Op het strand. We mogen opnieuw de liefde vieren, allemaal samen of intiem tussen jullie twee. Kortom, helemaal zoals jullie zelf willen.

Waar we gestart zijn met een kleine bruidsselectie in 2019, hebben we ondertussen een uitgebreid aanbod met verschillende collecties.

I'd luv to meet you, 

Thank you for believing in luv & your happily ever after, 

love
Bo

  • Vragen?

    Bekijk gerust even onze veelgestelde vragen alvorens een afspraak te maken

    Veelgestelde vragen
  • Afspraak maken?

    Ga je trouwen en wil je graag een kijkje komen nemen? Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale bruidsoutfit.

    Boek een afspraak