Is de volledige collectie op de website te zien?

We kiezen ervoor om onze uitgebreide collectie zeer transparant te delen op onze website. Alle stuks zijn te zien op onze website maar niet alle combinaties. Uiteraard kunnen we in onze bruidswinkel nog veel meer gaan mix & matchen om de perfecte bruidsoutfit voor jou te vinden waarin je straalt én je je helemaal jezelf voelt. Vertrouw hiervoor gerust op onze expertise.

Hoeveel op voorhand plan ik het best mijn bruidsafspraak in?

Wanneer je een outfit ziet op onze website of sociale media die je hart sneller doet slaan, raden we aan een afspraak te maken. Onze collecties worden doorheen het jaar in kleine hoeveelheid aangevuld maar bepaalde stijlen kunnen out of stock raken bij onze leveranciers en dan kunnen wij je jammer genoeg ook niet meer verder helpen. Voor jouw eigen comfort en gemoedsrust raden we aan een 6-tal maanden voor de trouwdatum langs te komen. Later kan uiteraard ook maar met het risico op schaarsere keuze en rush fees.

Hoe maak ik een bruidsafspraak?

Een bruidsafspraak maken is zeer eenvoudig via onze online bookingstool. Klik op 'afspraak maken' in het menu en je wordt naar de bookingstool geleid. Hier krijg je meteen zicht op onze agenda. Je kan ook telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 0469/176909, indien wij niet opnemen dan zijn we allicht bezig met een bruidsafspraak. Spreek gerust een bericht in op onze voicemail, we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Kan ik ook zonder bruidsafspraak langskomen in de winkel?

Wij werken enkel op afspraak, zo kunnen we voor elke bruid uitgebreid de tijd nemen. Indien je snel de bruidscollectie wenst in te kijken om een idee te krijgen van onze stijl, dan verwijzen we je graag door naar onze webshop waarop alle stijlen te zien zijn.

Kan ik iemand meebrengen?

Wanneer je je bruidsoutfit komt passen bij ons, dan kan je tot 3 personen meebrengen. Doordat onze bruidsruimte niet zeer groot is en we jou de kans willen geven om op een rustige manier te passen, beperken we het aantal personen tot 3 + de bruid. Indien je graag toch meerdere personen meebrengt, licht ons dan even in, we zoeken graag voor jou een oplossing.

Ik trouw zeer binnenkort, kan ik nog langskomen?

Hoewel we het voor je eigen gemoedsrust niet aanraden om last minute je bruidsoutfit te shoppen, kunnen we wel last minute beslissers helpen. Wij hebben bepaalde stijlen op voorraad en kunnen die bij tijdsnood meteen meegeven aan de bruid.

Wat breng ik mee naar mijn bruidsafspraak?

We vragen om ongemaquilleerd naar de bruidsafspraak te komen, om onze bruidsjurken te beschermen tijdens het passen. Daarnaast raden we ook aan om huidskleurig ondergoed aan te trekken en indien je dit hebt, een strapless beha. Door neutrale lingerie aan te trekken, krijg je een duidelijk beeld van de jurk.

Wanneer wordt de nieuwe collectie verwacht?

Onze collecties worden doorheen het jaar in kleine hoeveelheid aangevuld met enkele stijlen. Via onze sociale media, nieuwsbrief en website houden we je op de hoogte van nieuwe stijlen. Schrijf je dus zeker in om op de hoogte gehouden te worden.

Voor welke maten kan ik bij jullie terecht?

Wij werken met confectiematen, de bruidscollecties waarmee wij werken reiken momenteel van maat 34 (XS) t.e.m. maat 42 (XL).

Indien je een grotere maat hebt en je wenst langs te komen bij ons, breng ons hiervan zeker op de hoogte. We zijn momenteel op zoek naar bruidsmerken die binnen onze stijl maten 44 & 46 aanbieden.

Hoeveel kost een bruidsjurk?

De bruidscollectie start aan €800 en gaat tot €2800 , afhankelijk van het mer en de de aantal stuks die je outfit bevat, zal die meer of minder kosten.

Wanneer je een afspraak inplant, dan kun je indien je dit wenst, jouw budget meedelen. Als het budget belangrijk is voor jou, geef dit dan gerust aan, zo houden we bij het voorstellen van de collectie hier rekening mee. We hechten er belang aan dat de bruidsafspraak voor iedere bruid op dezelfde manier verloopt.

Kan ik mijn jurk bij jullie laten aanpassen?

Wij hebben geen eigen retouche dienst. We kunnen je wel naar enkele lokale retouche diensten doorverwijzen. Indien je verderaf woont, is het voor jou eenvoudiger om dicht bij huis een retouche dienst te contacteren voor eventuele aanpassingen van je bruidsoutfit.

Doordat wij met confectiematen werken, hoeft er niet altijd geretoucheerd te worden.

Heb je een andere vraag?

Stuur ons een mailtje met je vraag en ons team laat je zo snel mogelijk iets weten.

Je mag je mail sturen naar hello@luvbridal.be