Hoeveel op voorhand plan ik het best mijn bruidsafspraak in?

Wanneer je een outfit ziet op onze website of sociale media die je hart sneller doet slaan, raden we aan een afspraak te maken. Onze collecties worden doorheen het jaar in kleine hoeveelheid aangevuld maar bepaalde stijlen kunnen out of stock raken bij onze leveranciers en dan kunnen wij je jammer genoeg ook niet meer verder helpen. Voor jouw eigen comfort en gemoedsrust raden we aan een 3-tal maanden voor de trouwdatum langs te komen. Later kan uiteraard ook.

Hoe maak ik een bruidsafspraak?

Een bruidsafspraak maken is zeer eenvoudig via onze online bookingstool. Klik op 'afspraak' in het menu en je wordt naar de bookingstool geleid. Je kan ook telefonisch een afspraak maken of hiervoor in de winkel langskomen. Ons telefoonnummer is 059/426918 wij zijn telefonisch bereikbaar van woensdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u en op zondag van 11u tot 18u.

Kan ik ook zonder bruidsafspraak langskomen in de winkel?

Je kan ook zonder bruidsafspraak langskomen in de winkel om de collectie in te kijken, afhankelijk van de drukte in de winkel en reeds ingeplande afspraken zullen we jou op dat moment kunnen verder helpen. Indien je zeker wil zijn dat er tijd en ruimte is om te passen, dan maak je best een afspraak via de online bookingstool of geef ons vooraf een belletje. Ons telefoonnummer is 059/426918 , we helpen je met plezier verder.

Indien je de collectie enkel wenst snel in te kijken zonder te passen, dan kan dit zeker zonder afspraak indien we op dat moment geen afspraken ingepland hebben. De bruid die een afspraak maakt heeft steeds voorrang en we kiezen ervoor haar bruidsafspraak niet te verstoren.

Kan ik iemand meebrengen?

Wanneer je je bruidsoutfit komt passen bij ons, dan kan je tot 3 personen meebrengen. Doordat onze bruidsruimte niet zeer groot is en we jou de kans willen geven om op een rustige manier te passen, beperken we het aantal personen tot 3 + de bruid. Indien je graag toch meerdere personen meebrengt, licht ons dan even in, we zoeken graag voor jou een oplossing.

Ik trouw zeer binnenkort, kan ik nog langskomen?

Hoewel we het voor je eigen gemoedsrust niet aanraden om last minute je bruidsoutfit te shoppen, kunnen we wel last minute beslissers helpen. Wij hebben onze bepaalde stijlen op voorraad en kunnen die bij tijdsnood meteen meegeven aan de bruid.

Wat breng ik mee naar mijn bruidsafspraak?

We vragen om ongemaquilleerd naar de bruidsafspraak te komen, om onze bruidsjurken te beschermen tijdens het passen. Daarnaast raden we ook aan om huidskleurig ondergoed aan te trekken en indien je dit hebt, een strapless beha. Door neutrale lingerie aan te trekken, krijg je een duidelijk beeld van de jurk.

Wanneer wordt de nieuwe collectie verwacht?

Onze collecties worden doorheen het jaar in kleine hoeveelheid aangevuld met enkele stijlen. De grote drop van nieuwe bruidscollectie wordt telkens tussen november en januari verwacht. Via onze sociale media, nieuwsbrief en website houden we je op de hoogte van nieuwe stijlen. Schrijf je dus zeker in om op de hoogte gehouden te worden.

Voor welke maten kan ik bij jullie terecht?

Wij werken met confectiematen, de bruidscollecties waarmee wij werken reiken momenteel van maat 34 (XS) t.e.m. maat 42 (XL).

Indien je een grotere maat hebt en je wenst langs te komen bij ons, breng ons hiervan zeker op de hoogte. We zijn momenteel op zoek naar bruidsmerken die binnen onze stijl maten 44 & 46 aanbieden.

Hoeveel kost een bruidsjurk?

De bruidscollectie start aan €150 en gaat tot €1300 , afhankelijk van het merkje en de afwerkingsgraad zal de outfit dus meer of minder kosten.

Wanneer je een afspraak inplant, dan kun je indien je dit wenst, jouw budget meedelen. Als het budget belangrijk is voor jou, geef dit dan gerust aan, zo houden we bij het voorstellen van de collectie hier rekening mee. We hechten er belang aan dat de bruidsafspraak voor iedere bruid op dezelfde manier verloopt.

Kan ik de jurk bij jullie laten aanpassen?

Wij hebben geen eigen retouche dienst. Voor de retouches van de bruidscollectie raden we vaste partners in de buurt aan. Indien je verderaf woont, is het voor jou ook eenvoudiger om dicht bij huis een retouche dienst te contacteren voor eventuele aanpassingen van je bruidsoutfit.

Doordat wij met confectiematen werken, hoeft er niet altijd geretoucheerd te worden.

Heb je een andere vraag?

Stuur ons een mailtje met je vraag en ons team laat je zo snel mogelijk iets weten.

Je mag je mail sturen naar hello@luvbridal.be